Betaalmethoden

Betaalmethoden

Onze webshop is SSL gecertificeerd. We hebben alle gangbare en vooral veilige betaalmethoden voor je geïntegreerd.

1. Paypal 

Betaling via PayPal. U kunt op PayPal ook met creditcard betalen. Wij accepteren VISA en MasterCard. PayPal versleutelt automatisch persoonlijke gegevens tijdens de overdracht van de computer naar het systeem.

kefir kopen2. Google Pay en Apple Pay

Betalen via Google Pay en Apple Pay. U kunt ook met een creditcard betalen op Google Pay en Apple Pay. Wij accepteren VISA en MasterCard. Ook Google Pay en Apple Pay zijn gekoppeld aan Paypal. Google Pay versleutelt automatisch persoonlijke gegevens tijdens de overdracht van de computer naar het systeem.

3. Bankkaarten – Bancontract, iDeal, Mastercard & VISA

Wanneer je uw bestelling plaatst, stuurt u ons tegelijkertijd uw creditcardgegevens. Na legitimatie als legitieme kaarthouder verzoeken wij uw creditcardmaatschappij om de betalingstransactie direct na het plaatsen van de bestelling te starten. De betalingstransactie wordt automatisch uitgevoerd door de creditcardmaatschappij en uw kaart wordt belast.

4. Vooruitbetaling

U ontvangt alle benodigde gegevens tijdens het bestelproces en apart per e-mail in de orderbevestiging. Uw bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van de betaling op onze rekening.

5. Sofort

In samenwerking met Klarna bieden wij Sofort als betalingsmogelijkheid aan. U wordt doorgestuurd naar het bestelproces.