Melkkefir starterspakket kopen

Melkkefir Starterspakket bestellen

We zijn verheugd om onze nieuwe Melkkefir startpakket aan te bieden die alles bevat wat je nodig hebt om thuis kefir te maken!

Deze Melkkefir Kit bestaat uit:

 1. U ontvangt 10 gram levende gezonde melkkefirkorrels die ten minste 1-2 kopjes kefir per dag kunnen produceren en meer naarmate de kefirkorrels groeien
 2. 4 kunststof bolzeven, gemaakt van plastic en fijn nylon gaas; handig voor je melk- en waterkefir
 3. Zelfklevende thermometer, om ervoor te zorgen dat de kefir op de juiste temperatuur gebrouwen wordt
 4. Glazen container met een handig schroefdeksel, kwaliteitsglas van de het topmerk “Le Parfait”. Het aangewezen brouwdeksel voor uw kefircultuur (herbruikbaar, ademend, bestand tegen insecten en afwasbaar). We houden van deze potten en gebruiken ze persoonlijk!
 5. Gedetailleerde stapsgewijze instructie in het Nederlands. Alles wat je moet weten om ervoor te zorgen dat de kefirkorrels gezond blijven
Melkkefir startpakket bestellen

Melkkefir startpakket bestellen

Online een Melkkefir startpakket bestellen, ja dat kan. Klik op de afbeelding hiernaast en kom onmiddellijk op de juiste pagina terecht om een startpakket te kunnen aankopen. Alle benodigdheden om te kunnen starten zitten in de set, inclusief de verse levende melkkefirbloempjes.

De levende melkkefirbloempjes groeien dagelijks en al start je met weinig, al snel zal blijken dat je te veel melkkefirkorrels hebt. Het teveel aan melkkefirkorrels kan je dan weggeven of schenken. Deze éénmalige aankoop voor het leven, is een goede investering. Mits een goede zorg zullen de kefirbloemen onbeperkt blijven groeien.

[wpecpp name=”Kefirplantie 10 gram – Gratis verzending in België en Nederland” price=”12.99″ align=”center”]

 

Bijkomende informatie:

 • Je kunt beginnen met het maken van 150 ml melkkefir met 10 gram kefirbloemen.
 • Dit product is een actieve cultuur. Ook willen we je erop wijzen dat de melkkefirdrank in een verpakking, inclusief de kefirkorrels, een voedingsmiddel is met een korte houdbaarheid. De kefirkorrels gaan probleemloos door het transport. Zelfs na lange tijd te zijn verscheept, zullen de melkkefirkorrels je nog steeds de beste drank maken. Zodra je de kefirkorrels hebt, gebruik je ze om de kefirdrank te maken.
 • Thuis fermenteren was nog nooit zo eenvoudig. Onze levende melkkefirkorrels worden naar u verzonden in een vloeibare startersoplossing die vol zit met melk en voedingsstoffen
 • De melkkefirkorrels zullen groeien en zich vermenigvuldigen naarmate de tijd verstrijkt. Dit betekent dat je ofwel meer kefir tegelijk kunt maken.
 • Onze kefir is gemakkelijk te gebruiken: doe de kefirkorrels gewoon in volle melk, dek ze losjes af en laat ze 24 uur of langer in een warme kamer buiten direct zonlicht staan, afhankelijk van de temperatuur.
 • Onze melkkefirkorrels worden met liefde gekweekt.
 • Onze kefirkorrels komen uit de Kaukasus. Dit zijn unieke soorten van hoge kwaliteit die je nergens anders zult vinden. Onze kefirkorrels zijn veel lekkerder en je kunt er thuis lichte, milde melkkefir mee maken.

Melkkefirkorrels zijn levende, actieve culturen bestaande uit gist en bacteriën in een symbiotische relatie. Het toevoegen van de kefirkorrels aan verse melk levert in ongeveer 24 uur een heerlijke probiotische drank op. Deze Melkkefir starterskit helpt je stap voor stap om in een mum van tijd heerlijk gezonde melkkefir te maken in je keuken! Melkkefir kan puur, gearomatiseerd of in veel recepten worden gebruikt, zoals saladedressing, brood en ijs.

Inhoud melkkefir starterkit:

 • 10g levende melkkefirkorrels
 • 4x Plastic bolzeven
 • 1x glazen kefirpot met schroefdeksel
 • 1 x instructies en receptenboekje
 • Dit product bevat geen GGO-ingrediënten.

VOORDELEN VAN KEFIR:

 • Krachtiger Probioticum dan Yoghurt (bevat tot zestig bacterie- en giststammen)
 • Heeft antibacteriële eigenschappen
 • Verbeter de botgezondheid en verlaag het risico op osteoporose
 • Laag in lactose
 • Kan allergieën en astma verbeteren
 • Immuniteit verhogen

Instructies voor melkkefirkorrels:

Instructies voor het gebruik van deze cultuur zijn inbegrepen. Lukt het niet om melkkefir te maken? Neem altijd contact met ons op voor hulp bij het kweken. Onze kefirkorrels worden vers verzonden op een kleine portie melk. Herbruikbare cultuur: maakt tot 1 liter kefir met elke batch! Fermenteren op het aanrecht bij 20°-28°C. Geschikt voor gebruik met koe- of geitenmelk.

Allergenen informatie: bevat melk

Melkkefir maken is gemakkelijk, eenvoudig en vruchtbaar… Als je goede kefirkorrels hebt. Ik maak al jaren melkkefir voor ons gezin en heb kefirkorrels gekocht bij de KefirShop.eu. De melkkefirkorrels hebben elke keer wonderbaarlijk gewerkt.

Tips:

Je kunt gratis recepten krijgen voor Kefir en Kombucha. Ken je onze receptenblog voor melkkefir, waterkefir, kombucha en alle heerlijke dingen die je ermee kunt maken? Hier vind je heel wat makkelijke en lekkere recepten voor kefir en kombucha. Geloof ons, je zult versteld staan ​​hoeveel verschillende recepten er zijn en hoe gemakkelijk ze thuis te maken zijn. Andere namen voor melkkefir. Je hebt misschien gehoord van een yoghurtplant of kefirplant of erover gelezen. Melkkefirkorrels is het hetzelfde als: Melkkefirbloemen, kefirbloempjes, melkkefirkorrels, yoghurtplantje, yoghurtbloempjes, kefirplant, yoghurtplant, yoghurtplantjes, kefir yoghurt!

Dit vind je misschien ook leuk...