Startpakket melkkefir inclusief levende melkkefirkorrels

Melkkefir Start Kit

We zijn verheugd om onze nieuwe Melkkefir startpakket aan te bieden die alles bevat wat je nodig hebt om thuis kefir te maken!

De Melkkefir Kit bestaat uit:

  1. U ontvangt 4 gram levende gezonde melkkefirkorrels die ten minste 1-2 kopjes kefir per dag kunnen produceren en meer naarmate de kefirkorrels groeien
  2. 4 kunststof bolzeven, gemaakt van plastic en fijn nylon gaas; handig voor je melk- en waterkefir
  3. Zelfklevende thermometer, om ervoor te zorgen dat de kefir op de juiste temperatuur gebrouwen wordt
  4. Glazen container met een handig schroefdeksel, kwaliteitsglas van de het topmerk “Le Parfait”. Het aangewezen brouwdeksel voor uw kefircultuur (herbruikbaar, ademend, bestand tegen insecten en afwasbaar). We houden van deze potten en gebruiken ze persoonlijk!
  5. Gedetailleerde stapsgewijze instructie in het Nederlands. Alles wat je moet weten om er voor te zorgen dat de kefirkorrels gezond blijven
Melkkefir startpakket bestellen

Melkkefir startpakket bestellen

Online een Melkkefir startpakket bestellen, ja dat kan. Klik op de afbeelding hier naast en kom onmiddellijk op de juiste pagina terecht om een startpakket te kunnen aankopen. Alle benodigdheden om te kunnen starten zitten in de set, inclusief de verse levende melkkefirbloempjes.

De levende melkkefirbloempjes groeien dagelijks en al start je met weinig, al snel zal blijken dat je teveel melkkefirkorrels hebt. Het teveel aan melkkefirkorrels kan je dan weggeven of schenken. Deze éénmalige aankoop voor het leven, is een goede investering. Mits een goede zorg zullen de kefirbloemen onbeperkt blijven groeien.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...