Waterkefir

Wat is Waterkefir ?

Waterkefir wordt gemaakt met waterkefirkorrels, ook wel bekend als tibicos, tibi of Japanse waterkristallen. De kefirkorrels vormen een cultuur van verschillende stammen van gezonde bacteriën en gist, samengehouden in een polysaccharide matrix. Waterkefir is een gefermenteerde koolzuurhoudende probiotische drank. Waterkefir kan je gemakkelijk zelf maken. De alcohol is gewoonlijk zeer minimaal, minder dan 2%. Waterkefirkorrels kan je online kopen in de Kefirshop.eu.

Waterkefirkorrels van de KefirShop.eu

Waterkefirkorrels van de KefirShop.eu

Als je Waterkefir nog niet hebt geprobeerd, waar wacht je dan op ? Gun jezelf deze overheerlijke sprankelende drank vol met probiotica.

Deze natuurlijke koolzuurhoudende frisdrank zonder kunstmatige smaken, kunstmatige kleuren, aspartaam ​​en toegevoegde cafeïne.

In zelfgemaakte waterkefir zit veel probiotica die je helpen bij het herstellen en behouden van een goede darmgezondheid.

Maak uw eigen waterkefir thuis

Waterkefir makenWaterkefir maken is super gemakkelijk te maken  en goedkoop, iedereen kan het !

En als je nieuw bent bij het maken van waterkefir, download dan gratis onze complete stapsgewijze instructies en recepten.

Waterkefirkorrels van de Kefirshop.eu zijn 100% gegarandeerde levende en actieve kefirkorrels.

Tijdelijk Gratis verzending in Nederland en België. Meerdere betaal- en verzend opties mogelijk. Uw bestelling wordt verzonden in het afleverland !!!

Alle verse kefirkorrels worden verpakt op de dag van de verzending. De kefirkorrels worden goed verpakt, gelabeld en voorzien van de nodige instructies.

Klanttevredenheid is ons paradepaardje.

Is waterkefir goed voor de gezondheid ?

Waterkefir is goed voor uw gezondheid

 

Waterkefir zit bevat waardevolle enzymen, licht verteerbare suikers, gunstige zuren, mineralen en vitaminen. Waterkefir is over het algemeen ook geschikt voor sommige diabetici (vraag advies aan uw huisdokter). Het is ook een leuke optie als je probeert om de cafeïne aanwezig in komboecha te vermijden, maar nog steeds op zoek bent naar een probiotisch drankje. Waterkefir bevat miljarden gezonde bacteriën en giststammen.

gefermenteerde-drank-waterkefir

Sommige winkels verkopen probiotische voedingsmiddelen of supplementen die ook kunnen helpen, maar ze zijn niet zo krachtig als de zelfgemaakte waterkefir en bevatten meestal niet de gunstige gisten. In je lichaam leven er al miljarden bacteriën en gisten. Een goede interne microflora steunt een goede vertering, de synthese van vitaminen en mineralen en je immuunsysteem zal beter vreemde en schadelijke bacteriën en virussen kunnen afweren. Het is reeds lang bekend dat waterkefir helpt bij de spijsvertering en de algehele gezondheid. Foliumzuur en vitamine B nemen toe naarmate de lengte van de gisting. Kefir kan ook helpen bij het verlagen van de bloeddruk en cholesterol. Hoewel waterkefir geen wondermiddel is voor de gezondheid, geloven we wel dat waterkefir een groot aantal voordelen kan hebben voor de gezondheid, deze voordelen kunnen heel individueel zijn. Sommigen vinden dat het helpt hen beter te verteren, anderen krijgen minder vaak verkoudheden en virussen, als energie-boost en sommige mensen voelen er niet veel in maar genieten gewoon van de smaak.