Infocenter

Kefir in België & Nederland kopen

Nr. 1 voor biologische culturen

Na vele jaren van kweken en experimenteren met verschillende soorten levende kefirculturen, hebben we de beste soorten gekozen om hieraan te bieden. Onze kefirculturen zijn eersteklas, biologische en unieke soorten die je nergens anders zult vinden. Wij zijn een betrouwbare leverancier van biologisch levende culturen zoals kefir, kombucha SCOBY’s, yoghurt starters en nog veel meer. We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van hoogwaardige levende culturen met GRATIS levering in België en Nederland. Thuis fermenteren was nog nooit zo eenvoudig!

  • Onze culturen die als biologisch zijn gekweekt en klaar zijn om te fermenteren.
  • Herbruikbare culturen zijn culturen die steeds opnieuw kunnen worden gebruikt.
  • Je cultuur zal in de loop van de tijd groeien en zich vermenigvuldigen.
  • Er zijn stapsgewijze instructies en online veel gestelde vragen beschikbaar.
  • Onze culturen worden met liefde, zorg en aandacht gekoesterd door professionals die zich houden aan alle veiligheidsnormen.
  • We zijn gepassioneerd over onze producten en bieden u graag een product dat superieur is aan alle andere beschikbare producten.

Waarom ergens anders gaan winkelen? Koop rechtstreeks bij de meest gerenommeerde leverancier van biologische levende culturen, met de reputatie alleen levende culturen van de hoogste kwaliteit te leveren. Wanneer je één van onze levende culturen aanschaft, ontvangt u een stap-voor-stap handleiding; volg de instructies en je bent binnen de kortste keren aan de slag!