Verwerking van uw bestelling

Verwerking en verzending van uw bestelling

Wanneer wordt mijn bestelling verwerkt?

Uiteraard wordt uw bestelling direct bij binnenkomst door ons verwerkt. Om een ​​bevredigende hoge kwaliteit van onze culturen te garanderen, is het belangrijk om de transportduur zo kort mogelijk te houden. Om deze reden verzenden we de culturen niet direct voor het weekend. Zo vermijden we onnodig lange transportduur.

Wie levert mijn bestelling?

  • Alle leveringen in België gebeuren met Bpost.
  • Alle leveringen in Nederland gebeuren met PostNL.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Gratis verzending met de reguliere post (alleen als het verzendadres binnen Nederland en België). U betaalt slechts 6,99 euro verzendkosten voor bestellingen met een trackingcode.

Wanneer wordt de kefir verzonden?

Om een ​​bevredigende hoge kwaliteit van onze kefir- en kombucha culturen te garanderen, is het belangrijk om de transportduur zo kort mogelijk te houden. Om deze reden verzenden we de culturen niet direct voor het weekend. Zo vermijden we onnodig lange transportduur.

kefir kopen

BELANGRIJK: We verzenden onze verse producten enkel op maandag

Versheidsgarantie – Al onze culturen worden op de dag van verzending vers verpakt. Alleen deze methode garandeert dat u verse producten ontvangt. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit en prestaties van onze producten. Om deze reden bieden we een garantie op succes – als het niet goed werkt, zorgen we voor een snelle en gratis vervanging.