Hoe kaas maken met kefir ?

Een eenvoudige zachte kaas is eenvoudig te maken. Gebruik best gepasteuriseerde melk. Laat de kefir een normale cyclus fermenteren (24 uur). Als de kefir klaar is, verwijder de kefirkorrels en giet de kefirdrank in een paar lagen van kaasdoek en laat de vloeibare wei (doorzichtig gele vloeistof) weg druppelen. Zodra de gewenste dikte is verkregen, voeg wat zout, peper en vers gesneden kruiden toe naar smaak.

En klaar is kees!

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: Melkkefir FAQ
Tags: , ,

← Hoe kaas maken met kefir ?

1 reactie

  1. Kefir is het nieuwe gezondheidsdrankje

    De best verkopende kefirshop in Vlaanderen en Nederland. Houd er rekening mee dat verse kefirkorrels alleen verkrijgbaar zijn bij de Kefirshop.
    De gezonde kefirkorrels van de Kefirshop worden gekweekt in verse volle melk en de kefirkorrels worden verpakt net voor verzending om stress voor de kefirkorrels te verkleinen.
    Elke zending bevat instructies, doorlopende hulp en advies en GRATIS TOEGANG tot het online materiaal van de Kefirshop, Veelgestelde vragen, video’s, recepten en een blog. Let op, dit zijn de echte levende natuurlijke kefirkorrels. Onze kefir zal voor onbepaalde tijd groeien en reproduceren als ze goed verzorgd worden.

    Kefir kopen natuurwinkel, kefir kopen colruyt, kefir kopen lidl, kefir plant, kefir kopen de tuinen, kefir ferment, kefir apotheek, gratis kefir afhalen

Geef een reactie