Kefirkorrels versturen per post?

Verse melkkefirkorrels kunnen vers worden verzonden. De maximale doorlooptijd van een zending is 2 tot 5 dagen. Daarom versturen wij nooit juist voor het weekend, maar meestal op maandag. Je kan de kefirkorrels verpakken in een goed afgesloten plastiek zakje met een weinig aan vocht (melk of water). Belangrijk is dat er geen resterende lucht in het zakje zit (anders gaat het zakje openbreken). Plaats het zakje in een andere zak voor extra veiligheid. Verzenden doen je best in een bubbelfolie enveloppe, omwille dat deze soort van enveloppen stevig zijn.

Verzending van gedroogde kefirkorrels is heel simpel, droog de korrels en verpak ze veilig in een zakje en doe ze daarna in een envelop (bij voorkeur gewatteerd). Gedroogde kefirkorrels kunnen tegen een langere doorlooptijd, dus je kan ze gemakkelijk wereldwijd verzenden, aangezien gedroogde kefirkorrels zeker 6 maanden houdbaar zijn.

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: Melkkefir FAQ, Waterkefir FAQ
Tags: , , ,

← Kefirkorrels versturen per post?

1 reactie

  1. Ziggy schreef:

    O, kefir! Waarom wist ik niet van je toen ik jong was. Ik zou het de hele tijd hebben gedronken als ik het had geweten. Ik maak het zelf en gebruik het om groene smoothies te maken die ik dagelijks drink. Ik gebruik het ook om mijn yoghurt en zure room te maken – geen dringende stoelgang, zure terugvloeiing, maagpijn, misselijkheid of vermoeidheid. Ik voel me altijd GOED! Zelfs mijn manlief die van junkfood houdt, is er dol op! Terwijl ik dit typ, herinner ik me net iets anders. Ik heb al lang geen magnesiumsupplement meer hoeven nemen! Een ander ding dat het vermelden waard is, is dat zelfs mensen met lactose-intolerantie het kunnen drinken. De kefirkorrels worden gevoed met lactose (melksuiker) en zetten dit om in melkzuur. Toch moest ik in het begin beginnen met een paar ons, maar nu kan ik zoveel drinken als ik wil.

Geef een reactie