Hoe kan ik melkkefir nog gebruiken ?

Ik voeg de kefir elke ochtend toe aan een smoothie. Maar u kunt kefir ook gebruiken in pannenkoeken, ijs, koekjes ter vervanging van melk of yoghurt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Gebruik melkkefir op uw huid of als gezichtsmasker en kefir is zeer geschikt tegen Eczeem. De mogelijkheden van kefir zijn vrijwel eindeloos!

 

kefir-ontbijt-dessert-recept kefir-dressing kefir-smoothieKefir is goed voor je huid; Het bevat natuurlijke, organische zuren, het wordt gezegd dat deze zuren rimpels en de tekenen van veroudering verminderen en verbeteren van de algehele uitzicht van de huid.kefir-in-de-soepPannekoeken-gemaakt-met-kefirkass-gmaakt-met-kefir

Nog enkele voorbeelden waar je kefir kan gebruiken :

 • Kefir in smoothies
 • Kefir geserveerd met fruit
 • Kefir kan je de soep doen, als vervanger van de zure room
 • Kefir kan gebruikt worden in een ijsjesrecept
 • Kefir met ontbijtgranen
 • Kefir kan je perfect gebruiken als vervanger van yoghurt
 • Kefir in een salade dressing
 • Kefir is ideaal om probiotisch drankjes mee te maken

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: Melkkefir FAQ
Tags: , , , ,

← Hoe kan ik melkkefir nog gebruiken ?

1 reactie

 1. Kefir kopen schreef:

  Waar Kefirkorrels kopen ?

  Onze Kefirkorrels zijn perfect voor het maken van uw zelfgemaakte Kefir. Als u Kefir online koopt, is het erg belangrijk om ze van een gerenommeerde bron te krijgen. Zowel onze Waterkefirkorrels als onze Melkkefirkorrels worden vers verpakt en meteen verzonden via Bpost of met PostNL om ervoor te zorgen dat de meest krachtige Kefirkorrels bij u aankomen. Hoewel het een paar batches kan vergen tot de kefirkorrels zich aanpassen aan hun nieuwe omgeving en voedselbron, zullen deze levende verse kefirkorrels heerlijke Kefir maken en zich sneller reproduceren dan andere Kefirkorrels van andere leveranciers.
  Wij maken alles zelf, vers verpakt op de dag van de verzending !!!

  Bezoek de Kefirshop

Geef een reactie