Welk water te gebruiken bij het maken van waterkefir ?

Wakerkefirkorrels doen het meestal goed op mineraalrijk water (mineraal, bron of hard water). Waterkefirkorrels hebben ook niet graag zwaar gechloreerd water. In geval dan tapwater of kraantjeswater gebruikt, weet dan dat als u in een regio woont met zacht water er weinig mineralen in het water zitten. Gebruik dan best mineraalrijk water. Mineraal water verdient de voorkeur.

mineraal-water-gebruiken-waterkefir tapwater-gebruiken-waterkefir

 

 

 

Please log in to rate this.
0 people found this helpful.


Category: Waterkefir FAQ
Tags: , , , ,

← Welk water te gebruiken bij het maken van waterkefir ?

1 reactie

  1. Op zoek naar waar waterkefirkorrels ? Zoek niet verder!

    Waterkefirkorrels zijn een symbiotische kolonie van bacteriën en gisten. Waterkefirkorrels lijken op gelatineuze blokjes. Waterkefir is zonder twijfel de gezondste frisdrank die je ooit zult vinden. Weinig suiker en veel vriendelijke bacteriën en gisten. Met behulp van onze zeer actieve waterkefirkorrels kan je thuis zelf uw eigen heerlijke sprankelende frisdrank maken die niet alleen lekker smaakt, maar ook helpt om plastic afval te verminderen. Het is eenvoudig en leuk om te doen. Waarom niet vandaag beginnen met waterkefir ?

    Elke bestelling bevat 20g, 40g of 80g waterkefirkorrels als startercultuur. De waterkefirkorrels groeien snel en 1 enkele aankoop van Waterkefirkorrels kan u een levenslange voorraad van Waterkefir bieden. U vindt de volledige instructie over hoe u aan de slag kunt met uw aankoop en aanvullende informatie op onze website.

Geef een reactie