Over Kefirkopen

Kefirkopen.eu

Onze Kefirkorrels worden gekweekt op verse volle melk. Deze kefirkorrels zijn klaar om te gebruiken, ze hoeven niet te worden gehydrateerd, plaats ze gewoon in melk / suikerwater en klaar. Onze kefir is met de hand geteeld. Wil je meer weten over Kefir?

Wat is MelkKefir?

Kefir is een dikke, yoghurt-achtige drank gemaakt door gisting van melk met kefirkorrels. Kefir is ontstaan in Rusland en wordt gekenmerkt door zijn romige textuur en zurige smaak.

Mensen gebruiken kefir bij: een slechte spijsvertering, maagklachten, lactose-intolerantie, diarree na behandeling met antibiotica en een hoog cholesterolgehalte.

De gepasteuriseerde, vetarme kefir gevonden in de meeste supermarkten is niet zo voedzaam als kefir gemaakt van onbewerkte, rauwe melk. Helaas, het vinden van kefir gemaakt van rauwe melk is moeilijk. Gelukkig is kefir heel eenvoudig (en goedkoop) zelf te maken! Alles wat je nodig hebt is wat kefirkorrels, een grote pot en melk.

Wat is WaterKefir?

Waterkefir wordt gemaakt met behulp van speciale waterkefirkorrels door middel van een eenvoudig fermentatieproces. De resulterende vloeistof is licht parelend, vergelijkbaar met frisdrank. Een frisdrank met de vele extra voordelen van probiotica!

Kefirkorrels zijn eigenlijk een combinatie van gist en gezonde bacteriën in een mengsel van lipiden, eiwitten en suikers. Waterkefirkorrels zien eruit als geleiachtige kristallen. Ze groeien gemakkelijk in sap of andere natuurlijk gezoete vloeistoffen. U kunt deze kefirkorrels gemakkelijk online of vinden. De kefirkorrels kunnen voor een onbepaalde tijd meegaan als ze regelmatig worden gebruikt.

Op kefirkopen.eu willen graag mensen verzamelen die de verse kefirkorrels gratis of te koop willen aanbieden, vraag en aanbod.

Met vriendelijke groeten,

Kefirkopen.eu


[contact-form-7 id=”384″ title=”Melkkefir kopen”]

Geef een antwoord